torsdag 13 januari 2011

Saker jag gillar...

 Jag insåg när jag lullade runt i mitt kök ikväll att jag hade massor med saker jag verkligen gillar där. Sådana saker som får mig att le varje gång jag ser dem. Min hylla med mina frö- och nötburkar är en av dem. Inte bara gott, väldans fint också. Det gillar jag.


Under min nöthylla har en gammal tomte fått bo nu under julen och jag kände mig tvungen att fotografera honom innan han får flytta ner i jullådan. Tomten är från min mammas mormor och i år fick jag äran att ta över den. Egentligen är den ganska ful men på något bisarrt vis ändå trevlig. Ibland undrar jag varför han fick ett rött ansikte, kunde man inte målat det i någon färg när man ändå målade skägget?
Det är en röd plasttomte med grön ryggsäck. Ryggsäcken har fungerat som hasselnötssäck hela julen och alldeles nyligen tog jag den sista nöten. Väldigt lagom till att julen är över. Visst är han lite fulsöt ändå?En annan fin sak är min tekanna som jag fick i födelsedagspresent. Den används flitigt kan jag säga. Minst en balja om dagen. Mycket trevlig detalj i köket är den också. I bakgrunden på bilden ser man dessutom en finfin burk som jag fick av en kompis när jag tog examen. En grön burk med oranga hjärtan. Mycket trevlig. I den förvarar jag mina havregryn till frukosten. På något sätt piffar burken upp gröten bara genom att stå där. Mmmm... nu ska jag inte grotta ner mig i min kärlek till mina saker och istället fundera på hur jag ska lyckas slänga ut julen lite snabbt och lätt imorron :) En dag till får granen stå kvar... jodå... sen åker den :(


Jag önskar er alla en trevlig kväll.

Följ min blogg med bloglovin

2 kommentarer:

  1. Ja du,vissa saker e fulsnygga o gillar dom.Tur e väl de,eller hur?

    SvaraRadera
  2. Yes. Det är tur... Jag älskar fulsnygga saker :)

    SvaraRadera