onsdag 20 november 2013

Ibland svänger livet

Ibland händer saker man inte riktigt planerat. Händelser som inte skulle hända händer och saker som skulle hända händer inte. Min ena kanin (Freja) har fått inflammation i örat och går nu på antibiotika. Svullnaden har lagt sig och örat hänger inte riktigt lika mycket längre men hon är inte återställd än. Vi får hålla tummarna för att hennes mage inte kollapsar utan klarar av detta och att hon blir återställd.

Freja är inte helt nöjd med tillvaron nu. Inte nog med att hon ska ha antibiotika två gånger om dagen (barnvariant med smak av banan) så är det prebiotika både i pastaform och som pellets samt droppar som ska masseras ner i örat (det var sista dagen idag för örondropparna).

I all denna soppa har också Putte blivit ensamstående trebarnsfar. För att Freja skulle få lite ro och tid att vila sig frisk har ungarna och Putte fått lov att flytta till egen boning och jag får säga att Putte är en fantastisk far men jag tror knappast detta var något han kunde se framför sig. Men han verkar onekligen ganska nöjd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar