måndag 19 januari 2015

Vad jag drömmer om

Allt som gjorts påverkar det som komma skall och allt som inte gjorts påverkar även det. Jag syftar på min något undermåligt skötta trädgård. Förra året var inte trädgårdens år på Norregård. En graviditet gjorde att jag inte riktigt mäktade med att rensa så mycket ogräs som trädgården behövde. Jag vill inte påstå att jag på något vis hade en jobbig graviditet men ställningen man har när man rensar ogräs är inte optimal när man är tjock om magen. Jag fick välja mina strider och trädgårdslanden övergavs så småningom helt och rabatterna i trädgården fick lite kärlek så långt kroppen tillät.

Förhoppningen för året är att jag ska kunna gräva ut lite större rabatter och sköta mitt trädgårdsland mer tillfredsställande i år. Men det beror ju naturligtvis på huruvida lilla I vill att jag ska göra det eller inte. Vi får se vad våren har att erbjuda. Drömmar kostar ju varken ork eller särskilt mycket tid.

Så vad jag drömmer om till våren är helt enkelt fina, prydliga rabatter som ska utökas och bli bredare. Ork att gräva ut en rabatt till dahliorna och lust att arbeta fram fantastiskt fina trädgårdsland med mycket grönsaker och fina växter som jag ska kunna njuta av nu när jag ska vara hemma ett tag. Vad tro ni om detta? Som vanligt har jag nog lite högt stigna planer. Men någon sa till mig en gång att om man siktar på stjärnorna så kommer man åtminstone halvvägs. Och det är inte fy skam det heller.

1 kommentar:

  1. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was really valuable. thanks a lot.orologi replica very good.

    SvaraRadera