onsdag 31 oktober 2012

Mina fina djur

I helgen var Svante ute för första gången. Han var något rädd och ville gärna fly undan så vi får ta det i små omgångar. Men han inledde stort med att se hönorna fara ut genom hönsluckan. Det kommer blir en finfin kisekatt av denne lille busen med tror jag.

Även kaninerna var ute och lekte lite i helgen. Den tillfälliga hagen sattes upp och kaninerna fick beta lite gräs. Så glada de blev.

Det var väldigt spännande att få springa runt där hela dagen och inte brydde de sig om att bröderna stod och sköt lerduvor precis bredvid.

Här har vi Herman, vår lille inneboende. Han bor sedan två veckor tillsammans med Freja och Frigg och det går hur bra som helst. Herman är en "vanlig" kanin vilket innebär att han inte är så stor som mina Belgiska jättar. Han är bara lite större än de andra var när de flyttade hit men skillnaden är att Herman är fullvuxen. Det är roligt att se att det fungerar så bra mellan dem. När man är där ute så känns det som att Herman alltid bott där. Välkommen till Norregård Herman!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar